dijous, 1 de maig del 2014

Rutina de neteja facial

Bon dia!

Avui us explicaré de manera fàcil com tenir una rutina de neteja facial ràpida i còmode, que no poguem dir que ens fa mandra i que des de ja, la posem a la pràctica!

En aquest cas us ho exemplificaré amb els nous productes de neteja dels laboratoris Be+:



PRIMER PAS:

- Netejar la cara amb la Llet Netejadora Be+, s'aplica el producte en un disc de cotó i s'aplica per tot el rostre, coll i escot.
Aquest producte és apte per tot tipus de pells, inclús les pells seques i deshidratades, ja que al no fer servir aigua no notareu la sensació de sequetat.
Per les pells sensibles, si us agrada més, podeu canviar la Llet Netejadora per l'Aigua Micel.lar Be+, també s'aplica el producte amb un disc de cotó per tot el rostre, coll i escot.
Per pells grasses, ja en vaig parlar en aquest altre post com cuidar una pell grassa
Tots dos productes deixen una sensació de frescor i suavitat al rostre i tenen una olor molt agradable. I no cal retirar els productes amb aigua després de la utilització.


SEGON PAS:

- Netejar i desmaquillar els ulls i llavis. Per això us presento el Desmaquillant Bifàsic d'Ulls i Llavis Be+. La novetat d'aquest producte és que també serveix pels llavis. Aconseguirem una neteja molt suau, no grassa i que elimina per complert el maquillatge, inclús el resistent a l'aigua. Aquest producte és una solució formada per dos fases, una aquosa i l'altre oliosa, per aplicar el producte, primer s'ha de barrejar i després aplicar el producte en un disc de cotó. Per desmaquillar els ulls, primer es deixarà el cotó uns segons damunt de l'ull tancat per poder arrastrar el maquillatge i després es desmaquillaran les pestanyes i parpelles i finalment els llavis.


TERCER PAS:

- Tonificar el rostre. Això ho aconseguirem amb la Loció Tonificant Be+. Ens aportarà frescor i ens ajudarà a eliminar si han quedat restres de Llet Netejadora. Es pot fer servir per tot tipus de pells. Així deixem la pell preparada per aplicar les rutines d'hidratació o anti-edat més convenients per cada una de nosaltres.

Un petit consell i molt útil, després d'aplicar el tònic amb el disc de cotó per rostre, coll i escot, immediatament amb un mocador de paper retireu la Loció Tonificant sobrant, per evitar que quedin restes de productes, que amb contacte amb l'aire es podrien oxidar i enfosquir els porus, i immediatament aplicar el sèrum o crema hidratant, així penetrarà més ràpid el tractament a la pell.


I una vegada a la setmana, us recomano fer servir una exfoliant pel rostre per fer una neteja més intensa, sempre millor fer-ho per la nit.
En aquest cas us recomano dos productes de la nova línea de netejadors de Be+, el Gel Exfoliant Suau Doble Acció Be+, que fa una acció exfoliant mecànica que elimina les cèl.lules mortes i allisa el relleu cutàni i una acció exfoliant enzimàtica que afavoreix a la renovació cel.lular. S'aplica una quantitat de gel semblant al tamany d'una avellana sobre el rostre i coll humits i es fa un massatge que després es retira amb aigua, evitant el contorn dels ulls.

I per pells més sensibles o al contrari, que vulguin una exfoliació més forta, el producte que més m'ha sorprès són els Polvos Exfoliants Be+, on et pots fer tu mateixa la teva exfoliant, pots barrejar els polvos amb aigua, amb Llet Netejadora, o també amb la teva crema hidratant, així pots regular el nivell d'exfoliació que necessitis. S'aplica la barreja al rostre i coll humits i es retira amb aigua.
Aquest pas és després de la neteja.


Això no us portarà més de 3minuts i és un pas bàsic per cuidar la nostra pell. És una rutina a seguir al matí i sobretot a la nit per retirar el maquillatge o per preparar la pell abans d'anar a dormir i despertar-nos amb la cara radiant.

Que us sembla, us apunteu als 3 passos?
Ara en aquests moments tenim tots els productes al 15% de descompte a la farmàcia, aprofiteu l'oportunitat i expliqueu-nos que tal!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada